Emmapassage Tilburg

Jörgen Pikker – Projectmanager

Ik heb met bd architecten samengewerkt aan het project Emmapassage in Tilburg voor NEOO en Wereldhave. De samenwerking was plezierig, ze schakelden snel en leverden kwalitatief goed tekenwerk. Ze hebben het ontwerp van Valode & Pistre vertaald naar definitief ontwerp, omgevingsvergunningaanvraag en werktekeningen. Uitdagingen zijn op creatieve wijze opgelost en het eindresultaat is prachtig.

Mijn omschrijving van bd architecten in 5 kernwoorden:

Professioneel: Ze werken op een zeer professionele manier, met aandacht voor kwaliteit, deadlines en nauwkeurigheid.
Flexibel: Ze tonen flexibiliteit in hun aanpak, waardoor ze kunnen inspelen op veranderingen en uitdagingen die zich mogelijk tijdens een project voordoen.
Creatief: Ze hebben een creatieve benadering van ontwerpen en problemen, waardoor ze unieke en innovatieve oplossingen kunnen bieden.
Snelheid: Ze schakelen snel en werken efficiënt, waardoor ze projecten binnen strakke deadlines kunnen voltooien.
Samenwerking: Ze hechten waarde aan de samenwerking met partijen zoals adviesbureaus, architectenbureaus en opdrachtgevers, om tot succesvolle resultaten te komen.

Bekijk project

Villa Zonneveld | Noordwijk 

Mike en Nadine Zonneveld

Nadat wij een kavel hadden gekocht in Noordwijk, hebben wij contact gezocht met architect Chris Hiep. Hij heeft ons fantastisch geholpen om onze wens, het realiseren van ons droomhuis aan zee, werkelijkheid te laten worden. Zowel zijn ontwerptalent als zijn ondersteuning tijdens het bouwproces waren voor ons van grote waarde. We wonen hier nu al enkele jaren met erg veel plezier en wooncomfort. We hebben van geen enkele keuze spijt en ze hebben werkelijk met alles rekening gehouden. Elke dag genieten wij van ons droomhuis, dat mede mogelijk is gemaakt door bd architecten.

Bekijk project

ontwerpers
&
uitwerkers

Ontmoet Chris en Peter

bd architecten